Ajankohtaista

20 vuotta Suomessa - Juhlatarjous!

ALGE-TIMING Suomi (Sportele Oy) on perustettu vuonna 1998. Olemme saaneet jo 20 vuoden ajan luoda monipuolisesti urheilun edellytyksiä Suomessa. Suuret kiitokset kaikille asiakkaillemme, urheilijoille, kilpailujen toimihenkilöille, talkoolaisille ja kaikille urheilun ja itsensä haastamisen mahdollistajille.

 

Juhlavuoden kunniaksi haluamme tarjota loppuvuodelle juhlavia tarjouksia!


WTNSet-ajanottopaketti

WTNSet

WTNSet1 ja WTNSet2 ajanottopaketit lähtevät nyt uuteen kotiin alennettuun hintaan. Paketteihin kuuluu langaton ja äärimmäisen tarkka TIMY3-ajanottolaite sekä langattomat valokennot tarvittavine vastapeileineen ja kolmijalkoineen. Paketit toimitetaan säilytyslaukussa, joten kyseessä on täydellinen setti moneen tarkoitukseen. Laitteilla mittaat monipuolisesti aikaa eri lajeissa, ja laitteisto mahdollistaa myös testaustoiminnan tehostamisen lajissa kuin lajissa. 

Tutustu kokoonpanoihin tarkemmin tuotesivuiltamme (WTNSet1, WTNSet2).

 

JUHLAVUOSITARJOUS (Voimassa 31.12.2018 saakka)

WTNSet1 - Toimitettuna Suomeen hintaan 1995,00€+alv (ovh 2297,00€+alv)

WTNSet2 - Toimitettuna Suomeen hintaan 2495,00€+alv (ovh 2743,00€+alv)

Ota yhteyttä ja tee tilaus tai kysy lisää!

 


IDCAM-tunnistuskamera

IDCAM

ALGE IDCam on loistava lisä mihin tahansa ALGE-ajanottojärjestelmään. Esimerkiksi yhdistettynä ALGE OPTIc2.NET tai OPTIc3.NET maalikameraohjelmaan näet maalilinjan tapahtumat kahdesta kuvakulmasta, mikä helpottaa aikojen lukemista maalikamerasta varsinkin pitkissä juoksuissa. Samoin esimerkiksi pyöräilyssä IDCam on ehdoton lisä maalikameran käyttäjälle. Sen avulla pystyt näkemään kilpailijat takaviistosta ylhäältä, jolloin näet huomattavasti helpommin maaliintulijoiden kilpailijanumerot.

IDCam-kameraa voi käyttää myös hiihdossa, maastopyöräilyssä, juoksutapahtumissa ym. kilpailuissa. Loppuvuoden ajan tarjoamme IDCam-kamerapakettia alennettuun hintaan. Paketti sisältää IDCAM-kameran, kameran sääsuojan, 3m ja 20m ethernet kaapelit, kameran asennon säätöpään, kolmijalan, säilytyslaukun, POE-virtalaitteen sekä 90 metrin ethernet-kaapelikelan.

Tutustu IDCam kameraan tuotesivultamme.

 

JUHLAVUOSITARJOUS (Voimassa 31.12.2018 saakka)

IDCam-kamerapaketti - Toimitettuna Suomeen hintaan 2990,00€+alv (ovh 3891,00€+alv)

Ota yhteyttä ja tee tilaus tai kysy lisää!

 


Juhlava toimitustarjous!

Edellä mainittujen pakettitarjousten lisäksi tarjoamme loppuvuoden ajan kaikkiin yli 500€ (alv 0%) tilauksiin toimituksen kaupan päälle! 

 

Yhteystiedot

ALGE-TIMING Suomi
Sportele Oy
Huotarintie 4
88600 Sotkamo
alge(at)alge-timing.fi
Tel: +358 (0) 207 861234

Copyright © 2018 Alge-Timing Suomi

alge timing yellow logo web

Haku

tilaajavastuu logo

Haku