Maastohiihto

Maastohiihto

ALGE-TIMING on maastohiihdon ajanoton asiantuntija!

ALGE-TIMING valikoima mahdollistaa kaikentyyppisten hiihtokisojen järjestämisen, olipa kyseessä sprintti, väliaika tai yhteislähtökilpailu. Ratkaisu löytyy kaikille tasoille, koulukisoista kansainvälisiin kilpailuihin! Kaikki laitteemme on suunniteltu toimimaan talvisissa olosuhteissa ongelmitta. Luotettava ajanotto antaa urheilijoille mahdollisuuden keskittyä täysin suoritukseensa. Laadusta kertoo  myös ALGE-TIMING laitteiden FIS-hyväksyntä.

Tarkat ajat kilpailijoille saadaan lähtöportin, valokennon ja ajanottolaitteen yhdistelmällä. Lisäksi voidaan lisätä kilpailun varrelle väliaikapisteitä painonapein tai valokennoin. Lähtökelloa tarvitaan kilpailijoiden lähettämiseen. Kilpailuissa joissa monta hiihtäjää tulee maaliin samanaikaisesti on käytettävä maalikameraa maalintulojärjestyksen varmistamiseksi.

ALGE-TIMING-tuotteet ovat laajasti käytössä maastohiihdossa ja yhdistetyssä niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Ohessa tyypillisiä laitekokoonpanoja hiihtokisoihin. FIS-kisoissa tarvitaan kahdenkertainen ajanotto. Pienemmissä kisoissa pärjätään vähemmällä laitteistolla.

 
Ohessa esimerkkikokonaisuuksia. Sivun alaosasta löydät maastohiihdon päätuotteitamme. Kysy myös vuokralaitteita kilpailuihisi! 

 

 

Ota yhteyttä niin etsitään teille sopiva kokonaisuus eri hiihtomuotojen ajanottoon. 
Alla maastohiihdon päätuotteitamme:
OPTIc3-Maalikamera

Maalikameroiden edelläkävijä. Korkein otosnopeus, huippulaadukas kuvanlaatu sekä muut innovaatiot tekevät ajanotosta nautinnollista.

ASC3 Lähtökello

ASC3 Lähtökello lähettää urheilijat matkaan luotettavasti. Säädettävissä eri urheilulajien tarpeisiin.

Yhteystiedot

ALGE-TIMING Suomi
Sportele Oy
Huotarintie 4
88600 Sotkamo
alge(at)alge-timing.fi
Tel: +358 (0) 207 861234

Copyright © 2024 Alge-Timing Suomi

alge timing yellow logo web

Haku

tilaajavastuu logo

Haku