Muut urheilulajit

WTNSet1 Langaton ajanottopaketti

WTNSet1 on universaali langaton ajanottopaketti. Ihanteellinen eri lajien harjoitteluun ja testaustoimintaan. Voit mitata esim. kulunutta aikaa, kierrosaikoja tai nopeutta.

Paketissa oleva ajanottolaite Timy3W sisältää  monipuolisen ohjemiston erilaiseen ajanottoon. Lisäksi pakettiin kuuluu kaksi langatonta PR1aW-valokennoa, kaksi REF-L-vastapeiliä, neljä TRI-S5-kolmijalkaa, säilytys- ja kantolaukku sekä ALGE-ohjelmisto USB-tikulla.

 

ALGE WTNSet1-ratkaisun etuja testauskäytössä:

 1. Luotettava ajanottolaite ja impulssilaitteet. Timy3W-Kellolaitteen ajanottokiteen tarkkuus testataan aina valmistusvaiheessa. Lisäksi kide on lämpötilakompensoitu, mikä mahdollistaa vertailukelpoiset ajat kaikissa olosuhteissa, myös kylmässä lämpötilassa ulkona. Kellolaite on eri lajiliittojen (esim. FIS) hyväksymä ajanottolaite, joten ajat ovat tarkkoja ja luotettavia. Ajanottolaitteiden hankinnassa kannattaa aina varmistaa, että valittava laitteisto on aikojensa osalta luotettava.
 2. Langattomuus. WTNSetin valokennot yhdistetään kellolaitteeseen langattomasti. Näin ollen testipaikan voi aina helposti ja nopeasti rakentaa juuri haluamakseen. Myös erilaisten motoriikkaratojen ajanotto onnistuu missä tahansa. Valokenno-vastapeilipariin perustuvassa järjestelmässä tiedetään myös tarkalleen, missä ajanottolinja sijaitsee.
 3. Säädettävät kolmijalat valokennolle ja vastapeilille. Kun kolmijalkojen korkeus on säädettävissä, saadaan valokennoportti asetettua juuri optimaaliseen korkeuteen eri mittaisille urheilijoille (esim. aikuisille/lapsille).
 4. Ajat saat katsottua kellolaitteen muistista, ja ne voidaan siirtää USB-kaapelilla tietokoneelle jatkoanalysointia tai pitkäaikaista tallennusta varten. Aikoja ei tarvitse välttämättä kirjata heti suorituksen jälkeen ylös, kun kellolaitteessa on muisti. Eri ajat voidaan tallentaa henkilökohtaisella numeroinnilla, joten ne ovat helposti haettavissa tarkasteluun myös jälkikäteen.
 5. Kellolaitteessa on sisäänrakennettuna monipuolisesti erilaisia ajanotto-ohjelmia, kuten perusajanotto väliajoin, kierrosajanotto, rata-ajanotto (yksi tai useampia kilpailijoita kerrallaan radalla), massalähdöt, väliaikalähdöt, nopeusmittaus ja niin edelleen. Kellolaite mahdollistaa monipuolisen testauskäytön erilaisiin tarpeisiin.
 6. Järjestelmään on helppo lisätä ominaisuuksia, kuten lisävalokennoportteja, lähtöäänimerkkikaiuttimia, lähtöportteja ym. 

wtnset1 s

WTN-Set1 sisältää:

 • TIMY3W (paristokäyttöinen, ei printteriä eikä akkupakettia) 
 • USB-kaapeli
 • ALGE Ohjelmisto
 • 2 kpl PRa1W langattomia valokennoja
 • 2 kpl Ref-L vastapeilejä
 • 4 kpl TRI-S5 kolmijalkoja (maksimikorkeus 106,5cm)
 • Säilytysl- ja kuljetuslaukku laitteille

Yhteydenottolomake


Kirjoita kuvassa näkyvät merkit ilman välilyöntejä:
security code
Merkit (pienillä kirjaimilla):
reload
Lähetä

Yhteystiedot

ALGE-TIMING Suomi
Sportele Oy
Huotarintie 4
88600 Sotkamo
alge(at)alge-timing.fi
Tel: +358 (0) 207 861234

Copyright © 2020 Alge-Timing Suomi

alge timing yellow logo web

Haku

tilaajavastuu logo

Haku