Muut urheilulajit

WS2 Tuulimittari

Tarkka tuulimittari yleisurheiluun

ALGE WS2 on IAAF:n sääntöjen mukainen tuulimittari yleisurheiluun. Mittauksessa käytetään ilmamassasensoria, mikä tekee mittauksesta tarkkaa ja nopeaa. WS2-tuulimittarissa ei ole mekaanisia osia. Tämä tekee siitä käytännössä huoltovapaan. Kosteus tai muut ympäristön olosuhteet eivät vaikuta tuulimittaukseen. 

Tuulimittarin ohjaus tapahtuu Timy3-ohjainlaitteen avulla. Tuulimittari kytketään ohjainlaitteeseen joko kaapelilla tai langattomasti ainutlaatuisen WTN (Wireless Timing Network) -radioverkon yli. OPTIc2- tai OPTIc3-maalikameran kanssa käytettynä tuulimittari toimii automaattisesti osana maalikameraohjelmaa, eikä erillistä henkilöä tarvita operoimaan sitä. Tuulimittarin tiedot siirtyvät automaattisesti ohjelman tuloslistoille.

Tuulimittariin voidaan kytkeä näyttötaulu (ALGE D-LINE tai GAZ). Tällöin tuulitieto on nähtävissä esim. kentän etusuoran katsomoon. Tuulimittari saa virranyötön joko näyttötaululta tai erilliseltä 12V akulta (virtakaapeli lisävaruste). Kaapelilla yhdistettynä tuulimittarin virransyöttö tulee Timy-ohjainlaitteelta.

 

Esitä helposti myös kenttälajien tuulitulos, suoritustulos ja keskittymisaika

Timy3-ohjainlaite sisältää myös oman itsenäisen ohjelmansa hyppyjen tuulimittaukseen. Ohjelman avulla voit esimerkiksi käyttää tuulimittariin liitettyä D-LINE näyttötaulua tuulituloksen lisäksi myös keskittymisajan ja hypyn pituuden esittämiseen!

 

Sopiva kokonaisuus tarpeesi mukaan

Tuulimittaria saa erilaissa paketeissa riippuen tarpeestasi ja olemassa olevasta ALGE-järjestelmästäsi (esim. ilman Timy-ohjainpäätettä tai kolmijalkaa).

 

SUL:n ohjeistus mittarin tarkastamiseen

Suomen Urheiluliiton ohjeistus on (syyskuussa 2018), että SM-tason ja kansainvälisen tason kilpailuissa käytettyjen tuulimittarien tulee olla kalibroituja neljän vuoden välein. WS2-mittarin virallinen tarkastus toteutetaan tuulitunnelissa, laitteen voi toimittaa meille tarkastettavaksi.

id 2018 spitzenleichtathletik luzern ws2 small e3563075

Tietoja

  • WS2 ei sisällä mekaanisia osia
  • Calometric mass flow -sensori ilmamassan mittaamiseen
  • Tarkka ja luotettava mittaus
  • 5s mittaus hyppyihin ja alle 75m pikamatkoille
  • 10s mittaus yli 75m pikamatkoille
  • 13s mittaus 100m ja 110m aitajuoksuihin
  • Jatkuva mittaus muuhun käyttöön
  • Yhteys ohjainpäätteeseen joko langattomasti tai kaapelilla
  • Kestävä kotelo

Yhteydenottolomake


Kirjoita kuvassa näkyvät merkit ilman välilyöntejä:
security code
Merkit (pienillä kirjaimilla):
reload
Lähetä

Yhteystiedot

ALGE-TIMING Suomi
Sportele Oy
Huotarintie 4
88600 Sotkamo
alge(at)alge-timing.fi
Tel: +358 (0) 207 861234

Copyright © 2020 Alge-Timing Suomi

alge timing yellow logo web

Haku

tilaajavastuu logo

Haku