Pyöräily

Pyöräily

ALGE-TIMING laitteilla pyöräilyn ajanotto on tarkkaa ja luotettavaa.

 

ALGE-TIMING tarjoaa kattavan valikoiman pyöräilyn ajanottolaitteita eri kilpailujen tarpeisiin. Vauhdikkaassa lajissa maalilinja voidaan ylittää hyvin pienillä eroilla ja ajanotolta vaaditaan suurta tarkkuutta. Myös väliaikalähdöissä erot voivat olla hyvin pieniä.

Lähtömerkki annetaan sähköisellä lähetysjärjestelmällä. Ajanotossa voidaan käyttää monipuolisesti eri kellolaitteita ja valokennoa tai teippikytkintä, maalikameraa tai näiden yhdistelmää. Paras kokonaisuus riippuu kilpailun tasosta ja muodosta. Aika-ajot ja massalähdöt, alamäkipyöräily, maantiepyöräily, rata-ajot, maastopyöräily ym. kilpailut sisältävät kaikki omat erityispiirteensä, jotka on otettava huomioon ajanottojärjestelmän toteutuksessa. Lähtökohtaisesti aina, kun on kyseessä yhteislähtö ja on olemassa mahdollisuus viime metrien kirikamppaikuun, on ajanottolaitteena käytettävä maalikameraa voittajan luotettavaksi selvittämiseksi. Kellolaitteen ja lähetysjärjestelmän lisäksi kokonaisuus voi sisältää näyttötauluja, vara-ajanottolaitteita, tunnistuslaitteita tai esimerkiksi kierroslukunäyttöjä. 

ALGE-TIMING laitteilla on otettu paljon aikoja pyöräilyssä, tutustu referensseihimme tästä linkistä.

 

Ota yhteyttä niin etsitään teille paras ratkaisu pyöräilyn ajanottoon. Voit myös tutustua esimerkkikokonaisuuksiin tai selailla pyöräilyn päätuotteita tältä sivulta.

 

 

Kysy lisää! Kerromme mielellämme vaihtoehdoista. 
Alla päätuotteitamme pyöräilyn ajanottoon:
OPTIc3-Maalikamera

Maalikameroiden edelläkävijä. Korkein otosnopeus, huippulaadukas kuvanlaatu sekä muut innovaatiot tekevät ajanotosta nautinnollista.

ASC3 Lähtökello

ASC3 Lähtökello lähettää urheilijat matkaan luotettavasti. Säädettävissä eri urheilulajien tarpeisiin.

Yhteystiedot

ALGE-TIMING Suomi
Sportele Oy
Huotarintie 4
88600 Sotkamo
alge(at)alge-timing.fi
Tel: +358 (0) 207 861234

Copyright © 2024 Alge-Timing Suomi

alge timing yellow logo web

Haku

tilaajavastuu logo

Haku