Uinti

Uinti

ALGE-TIMING ajanotto kaikkiin uintikilpailuihin!

 11371401774 2a9518b9b5 c

(kuva: svoem.dk,[CCBy2.0])

ALGE-TIMING tarjoaa laajan valikoiman uinnin ajanottolaitteita kuten lähtökorokkeita, kosketuslevyjä, painonappeja sekä kellolaitteita. Tulosten esittäminen onnistuu ALGE-TIMING näyttö- ja tulostauluilla, joita löytyy erityisesti uinnin tarpeisiin. Kauttamme saat välineet kaikentasoisten uintikilpailujen toteuttamiseen.

Myös harjoitteluun tarjoamme erilaisia ajanottoratkaisuja. Vuosien kokemus takaa ajanottojärjestelmällenne erinomaisen laadun ja toimintavarmuuden. Laitteiden materiaaleissa ei ole tingitty, vaan suunnittelun ja toteutuksen lähtökohtana on ollut kilpailijan suoritus. Ajanottojärjestelmän tulee olla luotettava, jotta urheilija saa keskittyä täysin suoritukseensa. Myös toimitsijoiden tulee pystyä luottamaan laitteistoon. 

Seuraavassa on esitetty kaaviokuvia erilaisista uinnin ajanottojärjestelmistä. Järjestelmät voidaan räätälöidä täysin asiakkaan tarpeen mukaisiksi. Valikoimassamme on järjestelmiä pienistä harjoitusjärjestelmistä täysin automaattisiin järjestelmiin. Tuotteet ovat keskenään yhteensopivia, ja voit myös laajentaa järjestelmää omassa tahdissasi halutessasi.

Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä sinulle paras ratkaisu uinnin ajanottoon. Sivuillamme voit tutustua rauhassa erilaisiin vaihtoehtoihin ja tuotevalikoimaan.

Lataa myös tästä uinnin lajiesite tai tästä erillinen esite uinnin tulostauluille.

Kysy lisää! Autamme mielellämme parhaan mahdollisen ratkaisun kasaamisessa.
Alla päätuotteitamme uinnin ajanottoon:

 

Yhteystiedot

ALGE-TIMING Suomi
Sportele Oy
Huotarintie 4
88600 Sotkamo
alge(at)alge-timing.fi
Tel: +358 (0) 207 861234

Copyright © 2024 Alge-Timing Suomi

alge timing yellow logo web

Haku

tilaajavastuu logo

Haku