Muut tuotteet

SJ2 - Varaslähdön tunnistusjärjestelmä

Tunnista varaslähdöt automaattisesti ja luotettavasti ALGE-TIMING SJ2-järjestelmällä!

SJ2 (Start Judge 2) on automaattinen IAAF-hyväksytty varaslähdön tunnistusjärjestelmä yleisurheiluun. Sen avulla voidaan valvoa lähtöjä 400 metrin matkoihin saakka. SJ2 tunnistussensorit integroidaan lähtötelineisiin. IAAF:n säännöissä vilppilähdöksi tulkitaan alle 0,1s reaktioaika. SJ2-järjelmän avulla voidaan esittää välittömästi lähdön jälkeen todiste vilppilähdöstä graafisessa muodossa urheilijalle ja lähettäjälle. Tämä helpottaa lähettäjän työtä ja varmistaa urheilijoiden tasapuolisen kohtelun.

Järjestelmään kuuluu BANG-kaiutinvahvistin, jonka kautta lähettäjä voi antaa komentoja urheilijoille. Lähtölaukausääni kuuluu sekä lähtötelineisiin integroituista ratakaiuttimista (jotka sisältävät varaslähtösensorin) että kärryssä olevasta BANG-kaiutinvahvistimesta. Ratakaiuttimien avulla jokainen urheilija kuulee lähtölaukauksen täsmälleen samalla hetkellä. Järjestelmään kuuluu myös erillinen langaton painonappi lähdön valvojalle manuaalista lähdön palauttamista varten. Voit myös tuoda jokaisen urheilijan reaktioajat järjestelmästä suoraan OPTIc3-maalikameraohjelmaan ja tästä tulospalveluun.

Järjestelmä toimitetaan kuljetuskärryssä, jonka avulla se on helppo siirtää lähtöpaikalle. Koko järjestelmä voidaan myös säilyttää kuljetuskärryssä kilpailujen välillä.

Järjestelmä on ollut jo onnistuneesti  käytössä Suomessa Kemissä nuorten SM-kisoissa 2020. Kysy lisätietoja mahdollisuudesta nostaa kilpailusi uudelle tasolle!

 

Langaton ja kaapeloitu vaihtoehto

SJ2-C (Kaapeli)

SJ2 Cbale

SJ2-kuljetuskärry kytketään kaapelilla ensimmäiseen lähtötelineeseen, ja myös lähtötelineet kytketään toisiinsa kaapelein. Kaapelointi mahdollistaa suoran puheyhteyden maalikameran käyttäjän kanssa, kun käytössä on SU3-lähetin ja HS3-2-kuulokemikrofoni.

 

SJ2-W (Langaton)

SJ2 Wireless

Täysin langaton järjestelmä. Laitteet kommunikoivat keskenään langattoman ja erityisesti ajanottoon suunnitellun ALGE WTN (Wireless timing newtwork)-radioverkon yli. Jokainen verkon laite toimii myös radiomajakkana vahvistaen näin verkon luotettavuutta. Lähettäjän komennot annetaan BANG-HS-kuulokemikrofonin avulla, johon integroidaan erillinen langaton ja jatkuva puheyhteys maalikameran käyttäjän ja lähettäjän välille. Langaton järjestelmä voidaan siirtää hyvin helposti lähtöpaikalta toiselle.

 

Varmista laadukas ja luotettava lähtö ALGE-TIMING SJ2-varaslähtöjärjestelmän avulla!

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Tietoja

  • Automaattinen varaslähdön tunnistus
  • Graafinen näkymä lähdön ajankohdasta
  • Langaton tai kaapelein kytkettävä versio
  • Helposti liikuteltava kuljetuskärry
  • Lähtötelineeseen intergoitava sensori
  • IAAF-hyväksytty

Yhteydenottolomake


Kirjoita kuvassa näkyvät merkit ilman välilyöntejä:
security code
Merkit (pienillä kirjaimilla):
reload
Lähetä

Yhteystiedot

ALGE-TIMING Suomi
Sportele Oy
Huotarintie 4
88600 Sotkamo
alge(at)alge-timing.fi
Tel: +358 (0) 207 861234

Copyright © 2020 Alge-Timing Suomi

alge timing yellow logo web

Haku

tilaajavastuu logo

Haku