Vuokrauspalvelu

Vuokrauspalvelu

Vuokraamme laitteita sinun tapahtumaasi. Esimerkiksi ainutkertaisissa kilpailuissa tai seurallesi harvinaisissa korkeimman tason otteluissa kuten euroliigoissa oman laitteiston hankkiminen ei välttämättä ole mahdollista. Vuokralaitteilla saat rakennettua aina tapahtuman tasolle sopivan ajanottolaitteiston tilanteesta riippumatta.

 

Tässä muutamia perusvaihtoehtoja vuokrattavaksi:

  • Perusajanottoon soveltuu D-LINE näyttötaulu painonapilla varustettuna. Näyttötaulun sisäisen kellolaitteen avulla voit käyttää taulua sekuntikellona, ajastimena tai laskimena riippuen tapahtumastasi ja tarpeestasi. Kello asettaa kolmijalalle, roikkumaan tai esimerkiksi magneettijalustalla auton katolle. Lue lisää D-LINE näyttötaulusta.
  • Tarkkaan perusajanottoon soveltuu WTNSET2-paketti, jossa kellona tarkka TIMY3W. Ajanotto käynnistetään ja katkaistaan langattomien valokennojen avulla. Lue lisää paketista.
  • Vilppiähtöjärjestelmä SJ2. Kun järjestät isompia kilpailuissa voit vuokrata käyttöösi ALGE SJ2 vilppilähtöjörjestelmän, joka toimii ALGE-maalikameroiden kanssa saumattomasti. Lue lisää vilppilähtöjärjestelmästä.

 

Kysy myös muiden ajanottolaitteiden vuokrausmahdollisuudesta. Kauttamme saat esimerkiksi ratakaiuttimia, lähtökelloja tai vaikka maalikamerapalvelun tapahtumaasi. Sopiva laitteistokokonaisuus löytyy varmasti! Tarvittaessa toteutamme myös tulospalvelun tapahtumaasi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous laitteiden vuokrauksesta!

 

 

ALGE LOGO


 

Yhteystiedot

ALGE-TIMING Suomi
Sportele Oy
Huotarintie 4
88600 Sotkamo
alge(at)alge-timing.fi
Tel: +358 (0) 207 861234

Copyright © 2024 Alge-Timing Suomi

alge timing yellow logo web

Haku

tilaajavastuu logo

Haku